מושב תומר- מושב עובדים להתיישבות חקלאית שיתופית בע"מ
חסר רכיב

"עסקים קטנים"

20/08/2017
מי לא אוהב ג'חנון ביום שבת בבוקר?
הג'חנון כבר מזמן לא מאכל של התימנים בלבד, כולם אוכלים אותו, בדרך כלל, ביום שבת בבוקר.
מה צריך לעשות כדי ליהנות מג'חנון בשבת בבוקר?
יש 3 אפשרויות שונות:
א.1 קילו קמח לבן
   1 כף מלח
   6 כפות סוכר חום
   3 כוסות מים בטמפרטורת החדר
   לשלב ההכנה: 200 גרם חמאה מומסת שמן קנולה לשימון המשטח והידיים
   להגשה: ביצים קשות עגבניות מרוסקות סחוג
ב. ללכת לסופר או לצרכנייה של נדב ולקנות אריזה של ג'חנון להכנה מהירה או לכל הלילה.
ג. להגיע בשבת בבוקר לבריכה בתומר ולקנות מילדי משפחת בורשטיין צלחת ג'חנון ביתי עם ביצה קשה ורסק ב 15 ש"ח בלבד!

אני ממליצה על האפשרות השלישית, ג'חנון כמו פעם, שנעשה באהבה ע"י יותם ורווית.
בשבת בבוקר העמידו בני המשפחה שולחן בבריכה ופרסו עליו מכל טוב: סירים עם ג'חנון, ביצים קשות וקערה מלאה עם רסק עגבניות.אי אפשר היה להתעלם מהדוכן ומהעסקנים הקטנים שעמדו מאחוריו, וכעבור לא הרבה זמן, כל הג'חנון נגמר.

האם יותם ומשפחתו יתמידו ויפנקו אותנו כל שבוע בג'חנון חם, מעשה ידיהם? 
אפשר לקוות ולבקש...
















חסר רכיב